Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα Stick 3 σε 1 με Αποσπώμενη Μονάδα Χειρός Sencor SVC 0602BL Μπλε

Κωδικός προϊόντος: OM-42858

8 Άτομα βλέπουν αυτό το προϊόν τώρα!

183,81 

*Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές αγορές.

2 σε απόθεμα

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα παραλαβής.

Δωρεάν

  • Αποστολή με Courier

Η courier θα σας το φέρει στον χώρο σας.

Υπολογίζετε στο καλάθι

  • Εγγύηση προϊόντος
  • Επιστροφή εντός 30 ημερών

Περιγραφή

Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα 3 σε 1 stick με αφαιρούμενη μονάδα χειρός
Sencor SVC 0602BL
ΕΛΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ
Η ελαφριά και εύχρηστη ηλεκτρική σκούπα προσφέρει μια γρήγορη και απλή λύση για καθημερινό καθαρισμό όλων των τύπων επιφανειών. Πλήρης ελευθερία κινήσεων χωρίς καλώδιο ρεύματος. Εξαιρετικός χειρισμός και εύκολος ελιγμός γύρω από τα έπιπλα χάρη στο περιστρεφόμενο ακροφύσιο 180° και το χαμηλό βάρος της ηλεκτρικής σκούπας. Αυτόνομη λειτουργία για προσωρινή απενεργοποίηση και άνετη αποθήκευση της ηλεκτρικής σκούπας.
ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΟΚΑΛΙ
Η περιστρεφόμενη βούρτσα με το δικό της μοτέρ εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε τύπο δαπέδου και βελτιώνει την αναρρόφηση της βρωμιάς στα χαλιά. Το ακροφύσιο με φωτισμό LED εντοπίζει εύκολα ακόμη και την πιο λεπτή σκόνη και απλοποιεί την ηλεκτρική σκούπα σε πιο σκοτεινές περιοχές.
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ και βούρτσα κινητήρα CAT <(>&<)> DOG MINI
Με το πάτημα ενός κουμπιού, η μονάδα χειρός αφαιρείται εύκολα και, μαζί με τα εναλλάξιμα αξεσουάρ, είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό της σκόνης από τα έπιπλα ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Με τη βούρτσα Cat <(>&<)> Dog Mini, η ηλεκτρική σκούπα είναι ασυμβίβαστη όταν σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων ή τα επικαλυμμένα έπιπλα. Τεχνολογία χωρίς σακούλα, όγκος δοχείου σκόνης: 0,5 l.
2 ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΣΧΥΟΣ
Δυνατότητα επιλογής ενός από τα δύο επίπεδα ισχύος όπως απαιτείται. Η λειτουργία υψηλής ισχύος είναι ιδανική για εντατικό καθαρισμό πολύ λερωμένων επιφανειών. Στην κανονική λειτουργία καθαρισμού, η ηλεκτρική σκούπα θα λειτουργήσει έως και 45 λεπτά.
ΦΙΛΤΡΑΣΗ ΗΠΑ
Το σύστημα φιλτραρίσματος κυκλώνα εξασφαλίζει σταθερή ισχύ αναρρόφησης. Το φίλτρο HEPA συλλαμβάνει ακόμη και μικροσωματίδια σκόνης.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Βάση φόρτισης για πρακτική αποθήκευση της ηλεκτρικής σκούπας με ενσωματωμένη λειτουργία φόρτισης και θήκη αξεσουάρ. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, απλώς βάλτε την ηλεκτρική σκούπα στο σταθμό, όπου ξεκινά αυτόματα να

Είδες πρόσφατα