Σχετικά με εμάς

Το www.technogate.gr ιδρύθηκε στις 30/9/2022. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών, ειδών γραφείου – σπιτιού και τεχνολογίας. Η επιχείρηση Technogate εδρεύει στην Σαππαίων 15 στην Καβάλα με ΤΚ 65201.

Θεμελιώδης αρχή στην λειτουργία της επιχείρησης είναι η δημιουργία δυναμικών και ευέλικτων σχέσεων με τους πελάτες γεγονός που μεταφράζεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, έγκαιρους χρόνους παράδοσης και διαρκή ενημέρωση του ιστότοπου. 

Η Technogate έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που έχει ως στόχο την διαρκή ενημέρωση των αποθεμάτων της με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Παράλληλα, η επιχείρηση σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet εγγυάται το ακέραιο τόσο των συναλλαγών όσο και των προσωπικών σας δεδομένων ώστε να νιώθετε ασφαλείς σε κάθε σας συναλλαγή.

Τέλος, κύριο μέλημα όλων των ανθρώπων της επιχείρησης είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Θα ήταν χαρά μας να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας, καθώς επίσης και τυχούσες παρατηρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο παρακάτω email: [email protected]. Το δυναμικό της επιχείρησης σας καλωσορίζει στο www.technogate.gr και σας ευχαριστεί για την καθημερινή εμπιστοσύνη!